Werking van alcohol op de interne organen.


Werking van alcohol op de interne organen.

Actie op de maag.
----------------------

De werking van alcohol op de maag is uiterst gevaarlijk, dat wordt het niet in staat om de natuurlijke spijsvertering olie is opgesteld in voldoende hoeveelheid en ook niet voor de absorptie van voedsel dat kan niet perfect te verteren. Een aandoening die wordt gekenmerkt door het gevoel van misselijkheid leegte, uitputting en uitzetting wordt altijd geconfronteerd met een alcoholist. Dit resulteert in een afkeer van voedsel en geplaagd met een behoefte meer drank. Er is dus veroorzaakt een permanente aandoening die wordt genoemd dyspepsie. De rampzalige vormen van indigestie bevestigd ontstaan ​​door deze praktijk.

Hoe de lever wordt aangetast.
----------------------------

De organische verslechteringen als gevolg van het voortdurende gebruik van alcohol zijn vaak van een fataal karakter. Het orgaan dat het meest ondergaat structurele veranderingen van alcohol, is de lever. Gewoonlijk is de lever het vermogen werkzame stoffen bevatten in de cellulaire delen. In gevallen van vergiftiging door verschillende giftige verbindingen, analyseren we de lever als het ware het centrale depot van de vreemde stoffen. Het is praktisch gelijk met betrekking tot alcohol. De levers van een alcohol is niet vrij van de invloed van alcohol en het te vaak verzadigd is. Op het moment dat membraneuze of capsulaire structuur van de lever wordt aangetast, zodat deze niet goed dialyse en gratis secretie. De lever groot wordt als gevolg van de uitzetting van haar schepen, de toeslag van vocht materie en de verdikking van weefsel. Dit volgt samentrekking van membraan en inkrimping van de gehele orgaan in de cellulaire delen. Dan is de lagere delen van de alcohol wordt waterzuchtige als gevolg van de obstructie aangeboden aan de terugkeer van bloed door de aderen. De structuur van de lever kan worden belast met vette cellen en ondergaan wat er technisch aangeduid als 'vette lever'.

Hoe de nieren verslechteren.
----------------------------

De nieren hebben ook te lijden als gevolg van de overmatige consumptie van alcohol. De schepen van de nieren hun elasticiteit verliezen en de kracht van contractie. De heel kleine structuren in te gaan door middel van vette wijziging. Albumine van bloed passeert gemakkelijk door de membranen. Dit resulteert in de verliezen zijn kracht alsof werden uitgevoerd op bloed geleidelijk.

Congestie van de longen.
------------------------

Alcohol ontspant de bloedvaten van de longen gemakkelijk als ze het meest blootgesteld aan de schommelingen van warmte en koude. Wanneer het wordt blootgesteld aan de gevolgen van een snelle variatie in atmosferische temperatuur, krijgen ze gemakkelijk overbelast. Tijdens de strenge winter seizoenen, de plotseling fataal congestie van de longen raakt gemakkelijk een alcoholist.

Alcohol verzwakt het hart.
--------------------------

Het gebruik van alcohol grote invloed op het hart. De kwaliteit van de membraneuze structuren die te dekken en lijn het hart veranderingen en zijn dikker geworden kraakbeen of kalkhoudende. Dan is de kleppen verliezen hun soepelheid en de zogeheten valvulaire aandoening permanent wordt. De structuur van de de lagen van de grote bloedvaten die vanuit het hart aandeel in dezelfde veranderingen in de structuur, zodat het schip verliest zijn elasticiteit en haar bevoegdheid om het hart te voeden door de terugslag van zijn buik, na het hart, door zijn beroerte, is gevuld met bloed.

Nogmaals, de gespierde structuur van het hart niet als gevolg van degeneratieve veranderingen in het weefsel. De elementen van de spieren vezel worden vervangen door vetcellen of, indien niet vervangen, zich overgebracht in een gemodificeerde spier textuur, waarbij de kracht van krimp sterk wordt verminderd.

Degenen die lijden aan deze organische verslechtering van het centrale en voor orgaan van de circulatie van het bloed leert de feite zo verraderlijk, het breekt nauwelijks op hen tot het kwaad is ver gevorderd. Ze zijn zich bewust van een centrale uitvallen van van lichte oorzaken, zoals overbelasting, problemen, gebroken rusten of te lange onthouding van voedsel. Ze voelen wat ze noemen een 'zinken', maar ze weten dat wijn of een ander stimulerend middel wordt in een keer het gevoel te verlichten. Dus ze proberen om het te verlichten tot eindelijk komen ze erachter dat het middel faalt. De afgemat, overwerkt, trouwe hart zal dragen niet meer. het heeft op zijn beloop en de gouverneur van de gebroken bloed-streams. De huidige ofwel loopt over in de weefsels geleidelijk stuwing van de cursussen of onder een lichte schok of overschot van de beweging ophoudt

Comments :

0 comments to “Werking van alcohol op de interne organen.”

Post a Comment